Fitnessen In

Fitnesscentrum Migron Sports Fitness- Fysiotherapiecentrum in Middelburg

Informatie Migron Sports Fitness- Fysiotherapiecentrum


Individuele fitness

Na een medische intake en het bespreken van uw persoonlijke trainingsdoel(en) wordt na een eerste, volledig begeleide training, een individueel trainingsschema gemaakt. Op deze manier kan iedereen aan zijn persoonlijke trainingsdoelen werken en deze ook behalen. Is tussentijds bijstellen van het trainingsschema nodig? Laat het ons weten, dan passen we in onderling overleg met u, uw schema aan.

Groepslessen

Naast individuele fitness geven wij ook groeplessen. We geven RPM, Bodypump, Bodycombat, Bodybalance, en Body Jam van Les Mills. Daarnaast worden er lessen gegeven als Fit & Fun, Zumba en Spinning. Zie ook de informatie onder de button "Groepslessen".

Medisch fitness

Wilt u fitnessen en heeft u klachten of zijn er andere redenen waarom u extra begeleiding nodig heeft, dan bieden wij  de mogelijkheid tot medische fitness. Het programma is prima geschikt om te revalideren na een operatie of blessure. De individuele begeleiding bevordert een goede uitvoering van de oefeningen. Zie ook de informatie onder de button "Fysiotherapie".

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Migron Sports Fitness- Fysiotherapiecentrum in Middelburg. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Middelburg. Contactgegevens fitnesscentrum Migron Sports Fitness- Fysiotherapiecentrum worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: Migron Sports Fitness- Fysiotherapiecentrum
Adres: Goudend , 4337NA Middelburg
Telefoonnummer: 0118650006
Website: https://www.migronsports.nl
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor Migron Sports Fitness- Fysiotherapiecentrum

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Ervaringen Migron Sports Fitness- Fysiotherapiecentrum

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum Migron Sports Fitness- Fysiotherapiecentrum in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Middelburg, fitnessen Zeeland