Fitnessen In

Fitnesscentrum Fit for All Fitnesscentrum in Middelburg

Informatie Fit for All Fitnesscentrum


Vanaf 11 juli 2009 zijn we gevestigd in ons nieuwe pand op het ZEP-Vrijetijdspark in Middelburg. Na veel sportieve jaren op de Grenadierweg 5 en 5a, is sport- en fitnesscentrum Fit for All uitgegroeit tot hèt fitness- en healthcenter van Middelburg.

Wil je weten waar Fit for All is te vinden en hoe je -persoonlijk, per telefoon of per mail- contact met ons kunt opnemen, dan verwijzen we je graag naar de contact pagina. Natuurlijk kun je ons altijd voor meer informatie direct bellen op telefoonnummer 0118-629440, of kom gewoon langs. Je bent altijd welkom!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08.30 - 22.00 uur

Zaterdag en zondag: 08.30 - 13.00 uur

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Fit for All Fitnesscentrum in Middelburg. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Middelburg. Contactgegevens fitnesscentrum Fit for All Fitnesscentrum worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: Fit for All Fitnesscentrum
Adres: Podium , 4337WV Middelburg
Telefoonnummer: 0118629440
Website: https://www.fitforallmiddelburg.nl
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor Fit for All Fitnesscentrum

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Ervaringen Fit for All Fitnesscentrum

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum Fit for All Fitnesscentrum in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Middelburg, fitnessen Zeeland