Fitnessen In

Fitnesscentrum Cirkel van Aandacht in Wageningen

Informatie Cirkel van Aandacht


De Cirkel van aandacht kan u helpen bij het zoeken naar een nieuwe balans tijdens of na een moeilijke periode in uw leven. De Cirkel van aandacht kan u op een laagdrempelige manier ontspanning en ondersteuning bieden vanuit een breed scala van disciplines. Zoals Ondersteunende gesprekken, Yoga, Medische fitness,  Ontspanningsoefeningen, Beeldende expressie, Massage, Meditatie, Dansontspanning, Chinese yoga (qi gong) of Ondersteunende gesprekken samen met partner, familie of andere relaties. Al dan niet in combinatie met elkaar. Mochten er door het uit balans zijn ook problemen spelen i.v.m. uw werk kan er gekeken worden hoe werk en prive in samenhang met elkaar aandacht kunnen krijgen.  


Bijzonder bij de Cirkel van aandacht is de geïntegreerde aanpak van lichaam en geest en de begeleiding op maat: individueel of in een groep, wat korter of wat langer durend. Maar altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie, wensen, behoeften en mogelijkheden en altijd in samenwerking met uw huisarts, bedrijfsarts, specialist of andere hulpverleners. Zoals bijvoorbeeld een maatschappelijk werker of psycholoog. Een concept waarvan artsen vinden dat dit een prachtige aanvulling vormt op de reguliere gezondheidszorg.

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Cirkel van Aandacht in Wageningen. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Wageningen. Contactgegevens fitnesscentrum Cirkel van Aandacht worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: Cirkel van Aandacht
Adres: Otto van Gelreweg 8, 6703AE Wageningen
Telefoonnummer: 0644179967
Website: https://www.cirkel-van-aandacht.nl
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor Cirkel van Aandacht

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Ervaringen Cirkel van Aandacht

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum Cirkel van Aandacht in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Wageningen, fitnessen Gelderland