Fitnessen In

Fitnesscentrum Club Fysio Therapie Venray in Venray

Informatie Club Fysio Therapie Venray


Club Fysio Therapie heeft een fysiotherapiepraktijk bij Laco sportcentrum De Sprank. U kunt bij ons rechtstreeks een afspraak maken met de fysiotherapeut; u heeft dus geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Club Fysio Therapie heeftcontracten met alle zorgverzekeraars, waardoor behandelingen worden vergoed, mits u bent verzekerd voor fysiotherapie.


Specialist in beweging - Kwaliteit van zorg, dienstverlening en resultaat - Vergoeding door alle zorgverzekeraars -Behandeling binnen 48 uur (2 werkdagen) - Geen verwijsbrief nodig


Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak

        • neemt u contact op met het hoofdkantoor op telefoonnummer 0900 - 2582 39746 (lokaal tarief)

       • laat u een bericht achter via het opvragen van een offerte (wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug)

       • spreekt u de fysiotherapeut aan op de vestiging 

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Club Fysio Therapie Venray in Venray. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Venray. Contactgegevens fitnesscentrum Club Fysio Therapie Venray worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: Club Fysio Therapie Venray
Adres: Kempweg , 5801VV Venray
Telefoonnummer: 0478711296
Website: https://www.clubfysiotherapie.nl/fysiotherapie/limburg/venray/sportcentrum-de-sprank/
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor Club Fysio Therapie Venray

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.Ervaringen Club Fysio Therapie Venray

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum Club Fysio Therapie Venray in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Venray, fitnessen Limburg