Fitnessen In

Fitnesscentrum Parc Centrum Sandur in Emmen

Informatie Parc Centrum Sandur


Parc Centrum Sandur is gelegen aan de rand van Emmen, omringd door water en groen vindt u hier alles om van uw vrije tijd of zaken doen een feest te maken. Bij ons vindt u een compleet aanbod van restaurants, sportieve activiteiten, ontspanning, vergader faciliteiten en winkelgemak onder één dak! Het gehele jaar door, 7 dagen per week.

De fitnesszaal van ruim 300 vierkante meter biedt een groot aantal verschillende apparaten, welke uiterst veilig en goed onderhouden zijn. Er is een ruim aanbod aan cardioapparatuur. Daarnaast zijn er moderne, computergestuurde spierversterkende toestellen en een groot aantal losse gewichten aanwezig. 

Parc Centrum Sandur biedt de hele dag professionele begeleiding. U kunt met een sportinstructeur een individueel trainingsprogramma samenstellen, dit wordt gedaan naar aanleiding van een intake gesprek. 

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Parc Centrum Sandur in Emmen. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Emmen. Contactgegevens fitnesscentrum Parc Centrum Sandur worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: Parc Centrum Sandur
Adres: Sandurdreef , 7828AA Emmen
Telefoonnummer: 0591667474
Website: https://www.sandur.nl/sport/fitness.php
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor Parc Centrum Sandur

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Ervaringen Parc Centrum Sandur

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum Parc Centrum Sandur in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Emmen, fitnessen Drenthe