Fitnessen In

Fitnesscentrum SportsPalace Sports & Beauty in Doetinchem

Informatie SportsPalace Sports & Beauty


Sportspalace is een keten met vijf fitness-scholen in het oosten van Nederland, in Nijmegen, Doetinchem De Huet, Doetinchem Centrum, Zieuwent en Zutphen. Al onze sportscholen hebben een zeer gevarieerd aanbod op

fitness-, cardio- en groepsles gebied. Daarnaast bieden wij, met name in onze vestiging in Nijmegen, een scala aan beauty- en wellnessfaciliteiten.

Openingstijden:

Maandag, woensdag en vrijdag:

9.00 - 13.00 uur en 15.00 - 23.00 uur*

Dinsdag en donderdag:

9.00 - 23.00 uur*

Zaterdag en zondag:

9.00 - 13.00 uur

* Fitnesszaal open tot 22.00 uur

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum SportsPalace Sports & Beauty in Doetinchem. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Doetinchem. Contactgegevens fitnesscentrum SportsPalace Sports & Beauty worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: SportsPalace Sports & Beauty
Adres: Mercuriusstraat , 7006RL Doetinchem
Telefoonnummer: 0314361707
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor SportsPalace Sports & Beauty

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Ervaringen SportsPalace Sports & Beauty

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum SportsPalace Sports & Beauty in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Doetinchem, fitnessen Gelderland