Fitnessen In

Fitnesscentrum Fitz Healthclub BV in Barneveld

Informatie Fitz Healthclub BV


Bewust met je gezondheid bezig zijn? Dat willen we allemaal! FITz Healthclub is er voor iedereen die een goede gezondheid ziet als voorwaarde voor een fit en aangenaam leven. 

Regelmatig bewegen biedt immers vele voordelen. Je hebt meer energie, zit lekker in je vel en bent bovendien minder vatbaar voor stress en diverse andere kwaaltjes. 

Bij FITz Healthclub vindt men het belangrijk dat je een sport doet die op een verantwoorde en veilige manier gegeven wordt door gediplomeerde begeleiding.

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Fitz Healthclub BV in Barneveld. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Barneveld. Contactgegevens fitnesscentrum Fitz Healthclub BV worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: Fitz Healthclub BV
Adres: Koolhovenstraat , 3772MT Barneveld
Telefoonnummer: 0342490590
Website: https://www.fitzhealthclub.nl
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor Fitz Healthclub BV

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Ervaringen Fitz Healthclub BV

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum Fitz Healthclub BV in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Barneveld, fitnessen Gelderland