Fitnessen In

Fitnesscentrum HealthCity in Amsterdam

Informatie HealthCity


Bij deze All inclusive club kunt u met één clublidmaatschap fitnessen, groepslessen volgen én kunt u gebruik maken van faciliteiten zoals zonnebank, sauna en drankjes in de sfeervolle lounge.


Ga voor professionele begeleiding, de nieuwste gebruiksvriendelijke apparatuur, specifieke fitnessprogramma’s en een compleet groepslesprogramma, waaronder Les Mills lessen zoals BodyPump en RPM, maar ook XCO en Zumba.

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum HealthCity in Amsterdam. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Amsterdam. Contactgegevens fitnesscentrum HealthCity worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: HealthCity
Adres: Nieuwezijds Kolk 15, 1012PV Amsterdam
Telefoonnummer: 0206152526
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor HealthCity

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Ervaringen HealthCity

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum HealthCity in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Amsterdam, fitnessen Noord-Holland