Fitnessen In

Fitnesscentrum Kickboksen Almere Bonjasky Academy in Almere

Informatie Kickboksen Almere Bonjasky Academy


Bonjasky Academy biedt diverse soorten vechtsport. Deze groepslessen zijn onderverdeeld op soort vechtsport, niveau en leeftijd. Iedereen van 6 t/m 15 jaar is welkom bij de jeugdlessen. Bij alle andere lessen is iedereen vanaf 16 jaar van harte welkom. De groepslessen worden in twee zalen gegeven. In zaal 1 worden de meeste bokszaktrainingen gegeven en in zaal 3 worden voornamelijk de spar en techniek lessen gegeven. Momenteel worden er de volgende lessen gegeven: Kickboksen, boksen, jeugdlessen kickboksen, kick & punch, power & condition, 35+ kickboksen en MMA. Naast het groeples aanbod zijn er vrij-train mogelijkheden waar u individueel vechtsport kunt beoefenen. De lestijden van deze vrij-train uren zijn te vinden in het lesrooster. Privélessen van Remy Bonjasky staan niet op het lesrooster, voor deze trainingen kunt u een afspraak maken en geldt een apart tarief.

Alle vechtsportbeoefening vind plaats onder toezicht van de trainer. Discipline en respect zijn de bouwstenen van iedere les.

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Kickboksen Almere Bonjasky Academy in Almere. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Almere. Contactgegevens fitnesscentrum Kickboksen Almere Bonjasky Academy worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: Kickboksen Almere Bonjasky Academy
Adres: Hildo Kropstraat 2, 1328BC Almere
Telefoonnummer: 0368413299
Website: https://www.bonjaskyacademy.com
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor Kickboksen Almere Bonjasky Academy

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Ervaringen Kickboksen Almere Bonjasky Academy

bianca

Brunssum op 15-11-2012

ik sport sinds 1 januari bij hoyers gym te heerlen

heb aantal prive lesjes gehad en heb 3 weken muay thai getraind in thailand

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum Kickboksen Almere Bonjasky Academy in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Almere, fitnessen Flevoland