Fitnessen In

Fitnesscentrum Willemsen Sport in Oosterhout nb

Informatie Willemsen Sport


Regelmatig bewegen biedt vele voordelen. U blijft op gewicht of u valt juist af als dit gewenst is. U heeft meer energie en bent minder vatbaar voor stress. Een fit lichaam beschermt u tegen allerlei ziektes en kwaaltjes. Bij Sportcentrum Willemsen Sport kunt u trainen aan de hand van uw persoonlijke trainingsschema, onder professionele en enthousiaste begeleiding van onze fitnessinstructeurs. We starten met een complete fitheidanalyse met inachtneming van persoonlijke wensen en medische achtergrond.

Aan de hand van de uitkomsten van de fitheidtest stellen wij een persoonlijk trainingsschema voor u samen. Samen met de fitnessinstructeur maakt u kennis met de apparatuur en gaat u aan het werk om uw beoogde doelstellingen te halen. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid scala cardio fitness apparatuur en krachttoestellen. Daarmee zijn de cardio toestellen met name gericht op conditie verbetering en vetverbranding. U traint uw hart- en longfunctie. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld op de fiets, de crosstrainer, de stepper of het roeiapparaat stappen. Op deze apparaten kunt u o.a. hartslag en het verbruikt aantal calorieen aflezen.

U kunt u tijdens uw fitness trainingen desgewenst extra laten begeleiden. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid van:

Personal Coach

Sporten onder begeleiding van een personal coach voor een optimaal resultaat. Uw personal coach begeleidt, motiveert en inspireert! Een extra stok achter de deur!

Afslank Coach

Willemsen Sport heeft veel ervaring op het gebied van bewegen en het begeleiden van mensen naar een gezonde leefstijl. Naast de mogelijkheid te sporten onder begeleiding van een personal coach, bestaat nu de mogelijkheid onder begeleiding van een afslankcoach te werken aan uw overgewicht.

Fysio Fitness

De mogelijkheid om te bewegen onder begeleiding van een gediplomeerde fysiotherapeut maakt uw abonnement compleet. Wanneer u fysieke klachten heeft, kunt u deelnemen aan onze Fysio Fitness groep. Aan de hand van een test en intake gesprek wordt een programma opgesteld door de fysiotherapeut, zodat uw programma volledig is afgestemd op uw wensen, beperkingen, beroep en/of sportactiviteiten.

Groepstrainingen

Binnen de fitness afdeling kunt u deelnemen aan het gezamenlijke programma's, zoals een uitdagende en snelle circuittraining op muziek, BBB, fit aerobic of shapemix.

Buitenfitness

Er zijn steeds meer aanwijzingen dat fitness zich van binnen naar buiten verplaatst. Van trainingsactiviteiten in de bossen tot yoga op het strand. Willemsen Sport haakt hier graag op in en biedt u de mogelijkheid indien het weer het toe laat, te fitnessen in de heerlijke frisse buitenlucht.

Ervaringen, reviews, aanbiedingen en informatie fitnesscentrum Willemsen Sport in Oosterhout nb. Krijg een beeld van die sportschool die jouw interesse wekt. Krijg een indruk van leuke acties en aanbiedingen die er momenteel zijn. Krijg een indicatie van de tarieven om te fitnessen in Oosterhout nb. Contactgegevens fitnesscentrum Willemsen Sport worden vermeld, zodat jij direct in contact kan komen met de sportschool. Fitnessen In is voor sporters door sporters. Plaats jouw ervaring van de sportschool en laat andere sporters weten wat de sterke of juiste zwakke punten zijn van de sportschool. Via Fitnessen In geeft de sportschool jou een goed beeld wat zij te bieden heeft voor jou als sporter.

Fitness: Willemsen Sport
Adres: Van Duivenvoordestraat , 4901VT Oosterhout nb
Telefoonnummer: 0162459665
Website: http://www.willemsen-sport.nl
Categorie: Fitness - Fitnesscentrum

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan en ontvang speciale acties en kortingen. Veel sportscholen en fitnesscentra bieden jou speciale kortingen op hun tarieven als je via Fitnessen In gratis informatie opvraagt.

Maak automatisch kans op het winnen van een Ipad2, Iphone of geldprijzen door het opvragen van een offerte, tweeten, of facebook liken van Fitnessen In.

Offerte aanvragen voor Willemsen Sport

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.
Ervaringen Willemsen Sport

U heeft niet alle velden correct ingevoerd.

Ervaring toevoegen

Fitnesscentrum Willemsen Sport in kaart gebracht

Fitnesscentra bij fitnessen Oosterhout nb, fitnessen Noord-Brabant